Onze groepen

Groep 1-2

In groep 1-2 zijn wij begonnen met 23 kinderen en in de loop van het jaar zullen er nieuwe kinderen instromen. Juf Corien werkt op maandag, donderdag en vrijdag en juf Annelies is er op dinsdag en woensdag.

Groep 3-4

In groep 3-4 zitten 24 kinderen. Juf Annelies is er op maandag, donderdag en vrijdag en juf Pia is er op dinsdag en woensdag. Juf Saskia is als onderwijsassistent ook regelmatig aanwezig in de groep.

Groep 5-6

In groep 5-6 zitten 23 kinderen. Juf Joany is er op maandag, dinsdagmiddag, donderdag en vrijdaf. Juf Els is er dinsdagmoirgen en woensdag.

Groep 7-8

In groep 7-8 zitten 32 kinderen. Juf Marleen is er op maandag, woensdag om de week, donderdag en vrijdag. Juf Carla is er op dinsdag en woensdag om de week. Juf Saskia is dagelijks in de groep aanwezig als onderwijsassistent.