Activiteitencommissie

Hallo, mijn naam is Kim Koreman, moeder van Matz groep 5 en Seth groep 1.

Sinds schooljaar 2013 ben ik lid van de activiteitencommissie en ik vind het erg leuk om op deze manier mijn steentje bij te kunnen dragen aan de activiteiten van de school.  Sinds september 2015 ben ik voorzitter maar in April 2016 heb ik het stokje overgegeven aan Linda, vanwege een nieuwe uitdaging.

In dagelijks leven ben ik kinderverpleegkundige. 

 

Hallo, mijn naam is Ilonka van der Schraaf.

Ik ben de moeder van Amber die zit in groep 4 en Danique en Lindsay van de Vreede beide in groep 7.

Ik zit sinds mei 2013 in de AC en sinds januari '14 vervul ik de functie van penningmeester. 

Hallo, ik ben Karen van Overbeeke, moeder van Milan (groep 8) en Robin (groep 6). In het dagelijks leven run ik mijn eigen schoonheidsstudio, en ik ben nu al een aantal jaar met veel plezier lid van de A.C.

Hallo, mijn naam is Linda Moeleker.

Ik ben moeder van Wessel uit groep 7 en Yfke uit groep 5.

Sinds het schooljaar 2013/2014 zit ik in de AC.

Ik ben werkzaam bij drogisterij DIAZ als schoonheidsspecialiste. 

 

Hallo, ik ben Linda van Son, moeder van Lara groep 5 en Björn groep 2.

Sinds november 2012 zit ik in de activiteitencommissie. Sinds september 2013 heb ik de de functie van secretaris vervult. Vanaf April 2016 neem ik het stokje van het voorzitterschap van Kim over.  Ik vind het erg leuk om te doen omdat ik zie dat we de kinderen er veel plezier mee doen.

In het dagelijks leven ben ik ergotherapeut en werk ik bij Visio een revalidatie centrum voor slechtziende en blinde mensen. 

Hallo, mijn naam is Sarina Koole, ik ben de moeder van Evi uit groep 8 en Melle uit groep 6. Sinds begin 2015 ben ik lid van de AC. Hiervoor was ik al jaren met veel plezier hulpouder op school bij allerlei activiteiten. In het dagelijks leven werk ik als verpleegkundige in een revalidatiecentrum.

Hoi even voorstellen voor de mensen die mijn nog niet kennen ik ben Doreen Moeleker moeder van Jill en Gwen . In het dagelijks leven ben ik schoonheidsspecialist en visagist .Ik zit nu een jaartje bij de AC. Heb al erg genoten van de dingen die we hebben gedaan en hoop samen nog veel leuke dingen te organiseren.Het is erg leuk om de schooltijd v/d kinderen nog leuker te maken.

Hallo, mijn naam is Annemarie Willemse. Moeder van Amy (10) en Tygo (8). Getrouwd met Bart Willemse. Sinds 2003 woonachtig in Biezelinge! Ik ben werkzaam in Bergen op Zoom in het Bravis ziekenhuis als verpleegkundige op de Hartbewaking.  In mijn vrije tijd onderneem ik graag dingen met mijn gezin. Verder heb ik als sport hardlopen. Sinds begin 2015 ben ik lid van de AC en in april 2016 ben ik secretaris geworden. Het is leuk om in de AC deel te nemen.  Er voor zorgen dat de kinderen en ook vaak ouders en andere familieleden, maar ook de juffen blij te maken met de verschillende activiteiten die we organiseren of mee helpen.