Afspraken over online onderwijs bij klachten in groep 3-8

We passen de afspraken over online onderwijs als kinderen thuis moeten blijven met klachten iets aan. We merken dat we het anders niet goed geregeld krijgen.

Het stappenplan is als volgt:

1. De eerste dag dat een kind coronaklachten heeft en thuis moet blijven bieden we geen online onderwijs.

2. Als een kind bij de GGD getest is en de uitslag is negatief, mag het kind gelijk weer naar school.

3. Is de uitslag er nog niet dan kunnen aan het eind van de 1e dag de boeken en schriften en eventueel een chromebook worden opgehaald. Als ouder neem je hiervoor zelf even contact op met de leerkracht. Spullen ophalen betekent meedoen met online onderwijs!

4. Vanaf de 2e dag thuis volgt het kind met coronaklachten de hele dag online onderwijs, dus van 8.30 tot 14.00 uur.

5. Is een kind thuis door andere klachten dan gaan we er vanuit dat het ook te ziek is voor online onderwijs en ziekt het kind gewoon uit.

6. Voor groep 1-2 worden in onderling overleg met de leerkracht afspraken gemaakt.