Onze groepen

Kibeo

De opvang is alle dagen in de week open. Het kinderdagverblijf is er van maandag tot vrijdag. Daarnaast hebben we ook een naschoolse opvang. Deze is op maandag en vrijdag samen met het kinderdagverblijf en op dinsdag en donderdag apart. Op het kinderdagverblijf hebben we 16 kinderen en op de bso hebben we 17 kinderen. Gedurende de week hebben we ook stagiaires rondlopen. We werken op het kinderdagverblijf met Puk de pop. Deze pop hoort bij het taalprogramma Uk & Puk, wat weer aansluit bij ons als VVE-locatie. Samen met de kleuters spelen we met de peuters op 

Wie werkt wanneer?

Maandag: Wilma en Anneke

Dinsdag: Amy, Shirin, Wilma en Anneke

Woensdag: Anneke, Esmee

Donderdag: Amy, Shirin, Maria

Vrijdag: Esmee, Shirin

 

Groep 1-2

In groep 1/2 zitten nu nog 26 kinderen. Er zitten 12 kinderen in groep 1, maar in de loop van het jaar komen daar nog meer kinderen bij. In groep 2 zitten 14 kinderen. In de groep zijn 10 jongens en 16 meisjes. 

We hebben 2 juffen:

Juf Marlinde is er op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Juf Els is er op woensdag.

Iedere dag hebben wij extra hulp in de klas:
Op maandag, dinsdag en vrijdag helpt meester Dylan ons extra in de groep. Op woensdag, donderdag en vrijdag is juf Evelien er voor extra hulp. 

 

Groep 3-4

 

In groep 3/4 zitten 28 kinderen, 11 kinderen in groep 3 en 17 in groep 4. In de groep zijn 15 jongens en 13 meisjes.
We hebben 2 juffen.
Juf Annelies is er van maandag t/m vrijdag. 
Juf Manon (leraar in opleiding) is er op donderdag en vrijdag.

Meester Dylan helpt ons op maandag, dinsdag en vrijdag extra in de groep. Op woensdag, donderdag en vrijdag geeft juf Evelien ons extra ondersteuning.

Groep 5-6

 

In groep 5/6 zitten 33 kinderen. 16 kinderen in groep 5 en 17 kinderen in groep 6. 
Juf Joany is er iedere dag, net zoals juf Amy. Juf Amy helpt in groep 5/6 mee als onderwijsassistente. Eén keer per maand op dinsdag werkt juf Els in de groep. Juf Joany heeft dan tijd voor andere werkzaamheden. 

Groep 7-8

In groep 7-8 zitten 22 kinderen. We hebben 8 meisjes en 14 jongens en 3 enthousiaste juffen! Juf Jet staat op maandag, dinsdag en woensdag voor de klas. Juf Corien is er op donderdag om de week en op vrijdag. Juf Els is er op donderdag om de week en één keer per maand op dinsdag. Juf Amy is er bijna elke dag als onderwijsassistent.