Activiteitencommissie

Hallo, mijn naam is Kim Koreman, moeder van Matz groep 8 en Seth groep 4.

Sinds schooljaar 2013 ben ik lid van de activiteitencommissie en ik vind het erg leuk om op deze manier mijn steentje bij te kunnen dragen aan de activiteiten van de school.  In september 2015 ben ik voorzitter geworden maar in April 2016 heb ik het stokje overgegeven aan Linda, vanwege een nieuwe uitdaging.

In dagelijks leven ben ik SEH-verpleegkundige. 

 

Hallo! Ik ben Hendriek Flikweert. Moeder van Evi, groep 5.
Sinds augustus 2017 mag ik mijn (financiële) steentje bijdragen aan de Activiteitencommissie.
Alles kloppend krijgen, een uitdaging die ik altijd graag aanga.
In het dagelijks leven leid ik samen met mijn collega’s, Boekhandel Lectori. Een leuke, afwisselende baan waar geen dag hetzelfde is. 

 

Hallo, mijn naam is Linda Moeleker.

Ik ben moeder van Yfke uit groep 8 en Wessel de oudste die zit in Goes op school .

Sinds het schooljaar 2013/2014 zit ik in de AC.

Ik ben werkzaam bij drogisterij DIAZ als schoonheidsspecialiste. 

 

Hallo, ik ben Linda van Son, moeder van Lara groep 8 en Björn groep 5.

Sinds november 2012 zit ik in de activiteitencommissie. Sinds september 2013 heb ik de de functie van secretaris vervult. Vanaf April 2016 heb ik het stokje van het voorzitterschap van Kim overgenomen.  Ik vind het erg leuk om te doen omdat ik zie dat we de kinderen er veel plezier mee doen.

In het dagelijks leven ben ik ergotherapeut en werk ik bij Visio een revalidatie centrum voor slechtziende en blinde mensen. Daarnaast ben ik dit jaar een nieuwe uitdaging begonnen Sportmasseur.

Hoi even voorstellen voor de mensen die mijn nog niet kennen ik ben Doreen Moeleker moeder van Jill en Gwen . In het dagelijks leven ben ik schoonheidsspecialist en visagist .Ik zit nu een jaartje bij de AC. Heb al erg genoten van de dingen die we hebben gedaan en hoop samen nog veel leuke dingen te organiseren.Het is erg leuk om de schooltijd v/d kinderen nog leuker te maken.

Hallo, mijn naam is Annemarie Willemse. Moeder van Amy en Tygo. Getrouwd met Bart Willemse. Sinds 2003 woonachtig in Kapelle! Ik ben werkzaam in Bergen op Zoom in het Bravis ziekenhuis als verpleegkundige op de Hartbewaking.  In mijn vrije tijd onderneem ik graag dingen met mijn gezin. Verder heb ik als sport hardlopen. Sinds begin 2015 ben ik lid van de AC en in april 2016 ben ik secretaris geworden. Het is leuk om in de AC deel te nemen.  Er voor zorgen dat de kinderen en ook vaak ouders en andere familieleden, maar ook de juffen blij te maken met de verschillende activiteiten die we organiseren of mee helpen.

Hallo, mijn naam is Mariska Murre, moeder van Jorn. Ik ben getrouwd met Roy Murre en hebben nog een dochter Jentl die volgend schooljaar naar de kleuterklas mag. Sinds augustus 2017 ben ik lid van de activiteitencommissie en vind het erg leuk om activiteiten te organiseren die de kinderen blij maken. In het dagelijks leven werk ik in de jachtbouw. 

Hoi hoi, even voorstellen, ik ben Mirjam Moeleker de moeder van Cas en Stef en ik ben sinds kort actief in de activiteitencommissie van school. Ik ben ZZP-er in de zorg ik werk voornamelijk met kinderen en jongeren met een handicap. Ook val ik af en toe in als het nodig is op kinderdagverblijf en BSO. Zelf vind ik het de mooiste baan die er is en ik wil via de AC onze “eigen” kinderen een hele fijne schooltijd geven met leuke activiteiten.

Groetjes Mirjam