Activiteitencommissie

Hallo, ik ben Linda van Son, moeder van Björn in groep 8.

Sinds november 2012 zit ik in de activiteitencommissie. Sinds september 2013 heb ik de de functie van secretaris vervult. Vanaf April 2016 heb ik het stokje van het voorzitterschap van Kim overgenomen.  Ik vind het erg leuk om te doen omdat ik zie dat we de kinderen er veel plezier mee doen.

In het dagelijks leven ben ik ergotherapeut en werk ik bij Visio een revalidatie centrum voor slechtziende en blinde mensen. Daarnaast ben ik dit jaar een nieuwe uitdaging begonnen Sportmasseur.

Hoi hoi, even voorstellen, ik ben Mirjam Moeleker de moeder van Cas en Stef en ik ben sinds kort actief in de activiteitencommissie van school. Ik ben ZZP-er in de zorg ik werk voornamelijk met kinderen en jongeren met een handicap. Ook val ik af en toe in als het nodig is op kinderdagverblijf en BSO. Zelf vind ik het de mooiste baan die er is en ik wil via de AC onze “eigen” kinderen een hele fijne schooltijd geven met leuke activiteiten.

Groetjes Mirjam

Hoi even voorstellen voor de mensen die mijn nog niet kennen ik ben Doreen Moeleker moeder van Jill en Gwen. In het dagelijks leven ben ik schoonheidsspecialist en visagist. Heb al erg genoten van de dingen die we met de AC hebben gedaan en hoop samen nog veel leuke dingen te organiseren. Het is erg leuk om de schooltijd v/d kinderen nog leuker te maken.

 

Graag stel ik mij voor. Mijn naam is Mirjam Vreeke-Reijnierse, moeder van Lisa en Daan. Sinds 2019 ben ik lid van de Activiteitencommissie. Ik ben werkzaam bij Zorggroep Ter Weel als Teamleider Welzijn, binnen ons team willen wij ervoor zorgen dat onze bewoners het zo prettig mogelijk hebben en bieden wij diverse activiteiten aan.  Dat is ook mijn doel voor de kinderen, een leuk en divers activiteitenaanbod om de basisschooltijd extra leuk te maken.

Hallo, mijn naam is Mariska Murre, moeder van Jorn uit groep 7 en Jentl uit groep 4. Ik ben getrouwd met Roy Murre. Sinds augustus 2017 ben ik lid van de activiteitencommissie en vind het erg leuk om activiteiten te organiseren die de kinderen blij maken. In het dagelijks leven werk ik in de jachtbouw. 

Ik ben Marlinde Kamerling leerkracht van groep 1/2, namens het personeel zit ik in de AC.