Activiteitencommissie

Hallo! Ik ben Hendriek Flikweert. Moeder van Evi, groep 6.
Sinds augustus 2017 mag ik mijn (financiële) steentje bijdragen aan de Activiteitencommissie.
Alles kloppend krijgen, een uitdaging die ik altijd graag aanga.
In het dagelijks leven leid ik samen met mijn collega’s, Boekhandel Lectori. Een leuke, afwisselende baan waar geen dag hetzelfde is. 

 

Hallo, ik ben Linda van Son, moeder van Björn in groep 6.

Sinds november 2012 zit ik in de activiteitencommissie. Sinds september 2013 heb ik de de functie van secretaris vervult. Vanaf April 2016 heb ik het stokje van het voorzitterschap van Kim overgenomen.  Ik vind het erg leuk om te doen omdat ik zie dat we de kinderen er veel plezier mee doen.

In het dagelijks leven ben ik ergotherapeut en werk ik bij Visio een revalidatie centrum voor slechtziende en blinde mensen. Daarnaast ben ik dit jaar een nieuwe uitdaging begonnen Sportmasseur.

Hoi even voorstellen voor de mensen die mijn nog niet kennen ik ben Doreen Moeleker moeder van Jill en Gwen . In het dagelijks leven ben ik schoonheidsspecialist en visagist .Ik zit nu een jaartje bij de AC. Heb al erg genoten van de dingen die we hebben gedaan en hoop samen nog veel leuke dingen te organiseren.Het is erg leuk om de schooltijd v/d kinderen nog leuker te maken.

Hallo, mijn naam is Mariska Murre, moeder van Jorn uit groep 5 en Jentl uit groep 2. Ik ben getrouwd met Roy Murre. Sinds augustus 2017 ben ik lid van de activiteitencommissie en vind het erg leuk om activiteiten te organiseren die de kinderen blij maken. In het dagelijks leven werk ik in de jachtbouw. 

Hoi hoi, even voorstellen, ik ben Mirjam Moeleker de moeder van Cas en Stef en ik ben sinds kort actief in de activiteitencommissie van school. Ik ben ZZP-er in de zorg ik werk voornamelijk met kinderen en jongeren met een handicap. Ook val ik af en toe in als het nodig is op kinderdagverblijf en BSO. Zelf vind ik het de mooiste baan die er is en ik wil via de AC onze “eigen” kinderen een hele fijne schooltijd geven met leuke activiteiten.

Groetjes Mirjam